Pepparkaksmuffins med blåbär

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 15 minuter

En god muffin till glöggen.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl socker
  • 2 st ägg
  • 1 ½ dl gräddfil
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk kanel malen
  • 1 tsk kryddnejlika malen
  • 1 tsk ingefära malen
  • 1 dl blåbär frysta
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Rör smör och socker luftigt. Tillsätt äggen ett i taget. Vispa i gräddfilen och därefter alla torra ingredienser och vänd ner de halvt tinade blåbären försiktigt. Fyll muffinsformarna 2/3 delar och grädda i mitten i ugnen i 10-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben