Pepparrotssill

En sill med svenska smaker där vi utgår från redan inlagd sill.

Ingredienser

  • 2 paket 5 minuters sill à 420 g varav 210 g sill
  • 3/4 dl svensk senap
  • 3 msk riven pepparrot
  • 1 msk socker
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 msk rapsolja
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skölj av sillen och låt den rinna av väl. Skär sillen i bitar.
    2. Blanda senap, pepparrot, socker, vinäger och olja. Vänd ner crème fraiche, gräslök och peppar. Tillsätt sillen och vänd runt i såsen så den blandas väl.
    3. Låt dra i kyl i ett dygn innan servering. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben