Pepparrotsvisp

Serverar: 6-10 portioner

Supergott är detta till rökt kött.

Ingredienser

  • 2 dl vispad grädde
  • 3 msk mini crème fraiche
  • 1 dl riven pepparrot på burk
  • Salt
  • Persilja till garnering
  • Instruktioner

    Blanda allt och kör några sekunder med elvispen. Lägg på lite persilja. färdig att ätas.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    Evia 6 januari 2009

    Den e såååååååå mumsig

    catarina68 8 juli 2012

    Låter jättegott, och man slipper de läskiga tillsatserna i färdigköpt pepparrotsvisp på tub. Undrar en sak - Winborgs pepparrot finns på burk à 45 och 90 g. Vilken använder du?

    catarina68 10 juli 2012

    Jättegod, rekommenderas varmt!!!

    Gillsan 10 juli 2012

    Åh tack så jättemycket vad kul att ni tyckte om den:)

    steen.myrseth@gmail.com 13 juli 2012

    Hej på er alla pepparrotsälskare! Köp färsk pepparrot i stället för den på burk, mycket godare, mycket billigare. Pepparrot går utmärkt att frysa (oskalad) och riva vid behov. Allt är godare an den på burk!!

    thorning 30 januari 2013

    Ska det verkligen vara en hel dl pepparrot ?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben