Pepprig kyckling

Serverar: 3 portioner

Jättegott och precis lagom med kryddor för att passa alla i familjen, stora som små! Servera med ris.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 150 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • Smör
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • ca 5 svartpepparkorn
  • ca 5 vitpepparkorn
  • ca 5 grönpepparkorn
  • ca 5 rosépepparkorn
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Strimla kycklingfiléerna och skär svampen i klyftor. Skala och hacka löken. Stek kycklingen i en stekpanna. Tillsätt svamp och lök, salta. Stöt pepparn i en mortel. Total mängd ska bli ca 1tsk! Rör ner crème fraiche, peppar och vitlök i pannan. Låt koka någon minut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben