Pepprig kyckling

Serverar: 4 portioner

Gott och smakrikt.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 150 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
  • 1 tsk hel svart- , vit- , grön- och rosépeppar (tillsammans 1 tsk)
  • salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 100 g socker ärter
  • Instruktioner

    Strimla kycklingfiléerna och skär svampen i klyftor. Skala och hacka löken. Stek kycklingen i en stekpanna, salta lite . Tillsätt svamp och lök, salta. Stöt pepparsorterna i en mortel. Rör ner crème fraiche, peppar, vitlök och sockerärter i pannan. Låt koka någon minut. Smaka av. Servera med pasta eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben