Persikosallad med feta och basilika

Serverar: 4 portioner

Lena, sommarsöta persikor eller nektariner tillsammans med basilika, fetaost och balsamvinäger.

Ingredienser

  • 3 persikor eller nektariner
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 4 salladslökar
  • 150 g fetaost
  • ½ dl finskuren basilika
  • Instruktioner

    1. Skär persikorna i klyftor och lägg i en bunke. Häll på vinäger och olja. Blanda väl med persikorna och låt stå i 10 minuter.
    2. Skär salladslöken i tunna slantar och fetaosten i kuber.
    3. Lägg upp persikorna på fat. Fördela lök, ost och basilika ovanpå.
    4. Detta blir en härlig lunch eller låt smaka till en bit grillat!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben