Persiljefylld kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Serveras tillsammans med en bönsallad.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 8 skivor kallrökt skinka
  • Fyllning
  • 1 stor bunt kruspersilja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175º Hacka persiljan och krossa vitlöksklyftorna. Rör smöret mjukt och blanda med persiljan och vitlöken. Smaka av salt och peppar. Skär en längsgående ficka i varje filé och fyll med persiljesmöret. Llinda två skinkskivor runt varje filé. Bryn kycklingfiléerna gyllenbruna i smör. Flytta över dem till en ugnssäker form och låt dem steka färdigt i ugnen, ca 15 min. Skär filéerna i skivor och servera med t.ex. pasta eller en bönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben