Persiljejärpar

Serverar: 4 portioner

Klassisk husmanskost.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 5 msk ströbröd
  • 1,5 dl mjölk
  • 1-1,5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 4-5 msk mjukt smör
  • Ca 1 dl klippt persilja
  • Instruktioner

    1. Låt ströbrödet svälla i mjölken. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
    2. Blanda fyllningen och rulla rullader av färsen med en klick fyllning i varje.
    3. Bryn rulladerna runt om i omgångar och efterstek dem under lock på svag värme i ca 4-5 min.
    4. Servera med kokt potatis och brunsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben