Persiljejärpar
Serverar:
4 portioner
Klassisk husmanskost.
Ingredienser
500 g köttfärs
5 msk ströbröd
1,5 dl mjölk
1-1,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 ägg
Fyllning
4-5 msk mjukt smör
Ca 1 dl klippt persilja
Instruktioner
Låt ströbrödet svälla i mjölken. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
Blanda fyllningen och rulla rullader av färsen med en klick fyllning i varje.
Bryn rulladerna runt om i omgångar och efterstek dem under lock på svag värme i ca 4-5 min.
Servera med kokt potatis och brunsås.
Liknande recept
Persiljejärpar fyllda med Philadelphiaost
4.2
40 min
5-6
4
Persiljejärpar
4.4
4
6
Persiljejärpar med grönsaksfräs
4
Persiljejärpar med äpple och katrinplommon.
45 min
6
Kalasjärpar med grönsaker
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!