Pesto- och halloumifisk med basilikaris

Serverar: 4 portioner

Annorlunda fiskrätt!

Ingredienser

  • 4 bitar tinad fiskfilé, t.ex. torsk
  • 4 msk pesto, basilika
  • 4 skivor halloumiost
  • 4 tomatskivor
  • Persilja, finhackad
  • 1,5 msk olivolja, extra virgin
  • Basmatiris
  • 1 knippe färsk basilika, grovhackat
  • Olivolja, extra virgin
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnsform med olivolja. Bred pesto på fiskens under- och ovansida, lägg i formen. Täck fisken med ost, tomat och toppa med persiljan. Täck formen med aluminiumfolie och sätt in i ugnen på 250 grader ca 20 minuter.
    2. Servera fisken med nykokt ris blandat med hackad basilika och olivolja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben