Petters kyckling

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

Snabb och god, barnen älskar den

Ingredienser

  • 2 kg kyckling valfria delar
  • 1 dl olja
  • ½ dl soya
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk citronpeppar
  • Aluminiumfolie
  • Instruktioner

    1. Tina kycklingen om den är frusen. Klä en braspanna med dubbel alluminiumfolie (såsen blir kladdig). Lägg kycklingdelarna i braspannan.
    2. Blanda soya, olja, vitlök och citronpeppar och pensla kycklingdelarna med blandningen. Blir det något av blandningen över slå då detta på kycklingdelarna. Sätt in braspannan i ugnen på 250 grader i 30-35 minuter.
    3. Kycklingen kan serveras med ljust bröd som kan doppas i såsen eller med ris och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben