Picklade chilifrukter

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Gott till grillat om du gillar sting.

Ingredienser

  • 10 chilifrukter (gärna olika sorter)
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 dl ättikssprit (12%)
  • 4 dl vatten
  • 2/3 dl strösocker
  • 1 msk senapsfrön
  • 1 tsk korianderfrön
  • Instruktioner

    Lägg 10 chilifrukter och 2-3 vitlöksklyftor i en väl rengjord glasburk. Koka upp 2 dl ättikssprit, 4 dl vatten, 2/3 dl strösocker, 1 msk senapsfrön och 1 tsk korianderfrön i en liten kastrull. Låt koka ca 3 minuter. Häll lagen över chilifrukterna och vitlöken. Förslut burken. Låt svalna och ställ sedan kallt i 5-6 timmar, gärna över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben