Pinkfilled cupcakes

Serverar: 12 portioner

Den här muffinsen gör garanterat succé! Supergod!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 2 ägg
  • 2 1/2 dl socker
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 50 - 100 g mörk choklad (grov hackad)
  • Fyllning
  • 1 pkt kesella vanilj (eller vanlig)
  • 10 - 15 droppar pepparmynta olja
  • Röd karamellfärg
  • Instruktioner

    1. 1. Sätt ugnen på 225°C. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
    2. 2. Rör ner övriga ingredienser i ägg/socker-smeten och rör sist i margarinet. Blanda i hackad choklad efter tycke och smak.
    3. 3. Ställ ut muffinsformar på en plåt. Fördela smeten i formarna, fyll till ungefär hälften.
    4. 4. Blanda lite mer än halva paketet kesella med pepparmynta olja och röd karamellfärg efter behag. Klicka ner ”fyllningen” i en spritspåse och spritsa ner en klick fyllning i varje muffins.
    5. 5. Grädda muffinsen i mitten av ugnen ca 10 min. De ska vara kladdiga.
    6. Tips: Vid servering kan du sikta lite florsocker över muffinsen. Om du vill kan du byta färg på fyllningen till t ex grön.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben