Pistasch och aprikosmums
Serverar:
25 portioner
Tid:
4 timmar
GI
Ingredienser
400 g mörk choklad
2 dl naturell yoghurt
2 dl Pistasch mandlar
2 dl hackade aprikoser, torkade
2 dl hackade hassel nötter
1 dl flagad sötmandel
Instruktioner
Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Blanda chokladen och yoghurt.
Vänd ner alla övriga ingredienser utom mandelflagorna.
Klä en avlång form, ca 1½ liter, eller plastburk med bakpapper.
Häll smeten i formen och strö över den flagade mandeln. Låt kakan stå kallt minst 4 tim.
Lyft upp kakan ur formen med hjälp av papperet och skär den i lagom munsbitar.
Förvara dem kallt i lufttät burk.
Liknande recept
Aprikosmums
15 min
3-4
Grön kycklingcurry med pistasch och koriander
45 min
4
Saffransbullar med pistasch
40
Cupcakes med choklad och pistasch
Fyllda chokladmuffins
8
Persisk saffranrispudding
3.3
1 h
8
1
Pistasch- och krusbärssmulpaj
8
Cointreaufyllda vaniljmacarons
30 min
25
2
Bästa kladdkakan med olika toppingar
3.7
30 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!