Pitabröd med köttfärs och turkisk yoghurt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Varför inte testa en turkisk variant med pitabröd?

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 3 vitlöksklyftor
  • 3 msk spiskummin
  • 1 burk kikärtor
  • 20 urkärnade kalamata oliver (valfritt)
  • 1 gul paprika
  • 4 msk Milko Matyoghurt Turkisk naturell
  • Pitabröd
  • Feferoni
  • Sallad
  • Instruktioner

    Stek nötfärsen med finhackad vitlök. Tillsätt spiskummin och låt steka i några minuter, smaka av med salt och peppar. Hacka paprikan i mindre bitar och tillsätt till färsen tillsammans med kikärtor och oliver. Värm pitabröden i ugnen. Fyll bröden med sallad och färs, toppa med turkisk yoghurt och feferoni.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben