Pizzamacka à la Monika

Serverar: 2-4 portioner

Enkelt och mycket gott!

Ingredienser

  • 4 skivor Pågens Rasker
  • Ca: 4 tsk smör
  • 4 skivor rökt eller kokt skinka, strimlad
  • 1 champinjon, hackad i små bitar
  • 1-2 skiva/or ananas, skuren i små bitar
  • 8 skivor ost, gärna Herrgård
  • Ca: 1 krm kebabkrydda
  • Ca: 1 krm oregano
  • 2 tomater, i klyftor
  • 1 bit slanggurka, i skivor
  • Instruktioner

    1. Hacka, skinkan, champinjonen och ananasskivorna i små bitar.
    2. Bred smör på brödskivorna Lägg på strimlad skinka, champinjonhack och anansasbitarna. Strö på lite oregano. Lägg på ostskivorna så det täcker allt. Strö till sist på lite kebabkrydda.
    3. Sätt in i ugnen i 225 grader i ca 5 minuter eller tills osten fått lite färg. Eller sätt in i mikron ca 1 minut eller tills osten precis har smält. OBS! Får ej stå för länge i mikron då blir brödet hårt och stabbigt.
    4. Bjud gärna lite skivad gurka och tomat till denna pizzamacka. Gott att dricka till detta är en god öl. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben