Serverar: 4 portioner
Lövbiffen runt en bit gurka. Rulla koka i porter och grädde. Svårare är det faktiskt inte att servera en riktig festmåltid
Dela saltgurkan på längden i fyra stavar. Rulla in en stav i varje lövbiff och fäst med en tandpetare. Smält en klick smör i en djup stekpanna eller gryta, och bryn ruladerna runt om. Häll på porter och saft, sänk värmen och lägg på locket. Låt det hela småputtra på svag värme i cirka 30 minuter. Häll på grädden och låt det hela koka ihop i ytterligare 10 minuter. Smaka av såsen med Soja och peppar. Sötare blir såsen med lite mer saft. Servera med potatismos, sallad och rårörda lingon eller gelé.
Underbart goda. En riktigt härlig måltid. Tack ! Vivianne Hedberg - Svensson
Oxrullader med porter. Får det att vattnas i munnen på mig.
Oxrullader med porter. Får det att vattnas i munnen på mig.
Jag har nu lagat dina rullader. Ätit o njutit. Mmmm. Fick lite lite hjälp i köket. Det behövs ibland. Full pott. Lars.