Potatis- och ärtsallad
Serverar:
4 portioner
Perfekt som lunch i sommartider.
Ingredienser
800 g färskpotatis
200 g sockerärter
1 dl hackad dill
3 msk majonnäs
2-3 msk vatten
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor mager skinka
2 råg- och fiberbullar
Instruktioner
Halvera potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten, 10-15 minuter. Låt sockerärterna koka med sista minuten. Häll av vattnet.
Blanda dill, majonnäs och vatten i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner potatis och ärter. Servera med skinka och bröd.
Liknande recept
Potatis- och köttfärsgratäng à la Queenie
4.4
4-6
18
Potatis- och palsternacksmos
5
4
3
Potatis- och vitkålsstuvning med falukorv
5
30 min
3
1
Potatis- och ostsoppa
4.6
4
4
Enkel potatis- och köttfärsgratäng
4.8
1 h
5-6
5
Kotlett på potatis- och rotsaksbädd
4
6
4
Potatis- och viltfärsgratäng
5
2 h
8
2
Löparens potatis- och köttfärsgratäng
5
1 h 30 min
3-4
2
Potatis- och purjolökssoppa
5
30 min
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!