Potatis- och ärtsallad

Serverar: 4 portioner

Perfekt som lunch i sommartider.

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis
  • 200 g sockerärter
  • 1 dl hackad dill
  • 3 msk majonnäs
  • 2-3 msk vatten
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor mager skinka
  • 2 råg- och fiberbullar
  • Instruktioner

    1. Halvera potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten, 10-15 minuter. Låt sockerärterna koka med sista minuten. Häll av vattnet.
    2. Blanda dill, majonnäs och vatten i en skål. Smaka av med salt och peppar.
    3. Vänd ner potatis och ärter. Servera med skinka och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben