Potatis- och palsternackstortillas

Serverar: 4 portioner

Gott till baconlindat köttfärsspett.

Ingredienser

  • 4 mjuka vetetortillas
  • 8 potatisar
  • 2-3 palsternackor
  • 1 liten burk majs
  • 1 ägg
  • 3 msk créme fraiche
  • 1 msk smör
  • Olja till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatis och palsternacka och dela i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Häll av vattnet och blanda ner majs, créme fraiche, ägg och smör. Stampa blandningen med en potatisstöt till en grov kompott. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred på ett 1,5 cm tjockt lager på två tortillas. Lägg på de andra två som ett lock. Stek bröden med fyllning gyllenbruna på båda sidor i smör och olja i stekpanna.
    3. Servera med baconlindat köttfärsspett.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben