Potatismos med dill och gräslök

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Om man vill kan man även göra eget mos men detta är ett tips på snabblagat och gott mos.

Ingredienser

  • 8 portioner pulvermos
  • 13 dl vatten eller hälften mjölk och hälften vatten
  • 50 g smör
  • 1 påse dipmix, dill och gräslök
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Blanda pulvermoset med dipmixpåsen och kokat vatten eller mjölk/vatten. Tillsätt smöret och äggulan och rör om. Sprita moset på en smord plåt och baka moset i ugnen ca 10 minuter eller tills det fått lite färg. Servera till stekt fisk och rivna morötter.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben