Potatissallad - ägg - gluten - laktosfritt
Serverar:
4 portioner
Fri från det mesta.
Ingredienser
8-10 st kokta, skalade och skivade potatisar
0,5 st hackad gul lök
2 msk rapsolja
2 msk Slotts senap orginal
½ msk vinäger
4 krm salt
3 msk hackad gräslök
Instruktioner
Lägg upp potatisen i en låg vid skål.
Blanda olja, senap, vinäger och salt.
Fördela blandningen på potatisen.
Låt salladen stå ½-1 timme, bäst blir den om den får dra i kylskåpet över natt.
Strö på gräslöken.
Liknande recept
Gluten och laktosfritt formbröd
4.5
1 h
1
2
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Tysk potatissallad
4.3
4
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Potatissallad med Kikärtor
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Kryddstark potatissallad
4
1
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!