Potatissallad med cottage cheese och basilika

Serverar: 4 portioner

Soltorkade tomater, oliver och basilika ger smak i potatissalladen.

Ingredienser

  • 6-7 kokta potatisar, ca 500 g
  • 1 gul paprika
  • 100 g färsk spenat
  • 5 bitar marinerade soltorkade tomater
  • 1 rödlök
  • 1 tsk örtsalt
  • 10 svarta oliver
  • Röra
  • 250 g cottage cheese, KESO® naturell
  • 1/2 dl hackad basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1-2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Kärna ur paprikan. Skär potatisen, paprikan, spenaten och tomaterna i bitar.
    2. Skala och skiva löken tunt. Blanda allt i en skål och krydda med örtsalt. Strö över oliverna.
    3. Blanda cottage cheese, basilika, pressad vitlök, salt och peppar.
    4. Servera till salladen. Bjud bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben