Karins Skagen med keso cottage cheese
Serverar:
2 portioner
Keso cottage cheese Mini gör skagenröran lika god men lite smalare.
Ingredienser
300 g räkor med skal
1 1/2 dl keso cottage cheese mini
1 1/2 msk lättmajonnäs
1 msk finhackad rödlök
1 msk finhackad dill
1 tsk citronsaft
Salt
Peppar
Instruktioner
Skala räkorna och hacka dem grovt. Blanda cottage cheese, majonnäs, lök och dill.
Rör ner räkorna och smaksätt med citron, salt och peppar.
Liknande recept
Morotsbröd med Keso cottage cheese
4
20
2
Keso cottage cheese med kanel och melon
4
God röra med keso cottage cheese
4
Lasagne med morot och keso cottage cheese
5
4
4
Tzatziki med keso cottage cheese
4
Wraps med lax och Keso cottage cheese
2
Bruschetta med cottage cheese, avokade och tomat.
2
Vegetarisk lasagne med spenat och cottage cheese
4
50 min
4
1
Potatissallad med cottage cheese och basilika
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!