Vegetarisk lasagne med spenat och cottage cheese

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Vegetariskt och lite nyttigare.

Ingredienser

  • 300 g spenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 500 g krossade tomater med chilismak
  • 500 g keso mini, naturell
  • 15 lasagneplattor
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme i ca 10 minuter. Tillsätt salt och peppar efter smak.
    2. Ta grytan från värmen och rör ner keso. Varva sås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över riven ost. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30-40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    TherAnde 13 november 2011

    Gjorde receptet idag, och det blev definitivt godkänt! En del vegetariska rätter mättar inte så bra, men det gjorde den här. Och god var den också. En fyra i betyg.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben