Utan kyckling blir det en god vegetarisk rätt.
Stek köttet och ställ det åt sidan. Red såsen och häll på mjölk tills den får en lagom konsistens. Häll av 40 % av såsen och ställ den åt sidan. Ställ tillbaka resterande sås på plattan och häll i spenaten. När spenaten är tinad och såsen varm. Ta den av plattan och lägg i gorgonzolan. Rör om tills den smält. Smaksätt med salt och peppar. Ta fram en stor lasagne form. Häll vitsås i botten. Lägg i lasagneplattor tills de täcker botten. Häll över 1/3 av spenaten och strö över 1/3 av kycklingen. Lägg ytterligare 2 lager med lasagne plattor och spenat och kyckling. Avsluta med lasagneplattor, resten av den vita såsen och parmesanosten. Grädda i ugn 200 grader i 20 minuter.
Lasagne
En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...
Vegetarisk lasagne
Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...
Apriltävlingen avslutad!
Det är så kul med alla recept som kommer till oss varje dag! Desto svå...