Potatissallad med pesto och fetaost

Serverar: 6 portioner

Enklare potatissallad kan man nästan inte laga, och nästan inte godare heller!

Ingredienser

  • Ca 1 kg nypotatis
  • 1 burk pesto à 140 g
  • 1 ask coctailtomater à 250 g
  • 1 ask ruccolasallad à 70 g
  • 150 g fetaost
  • Instruktioner

    Skrubba och koka potatisen. Låt svalna men inte kallna helt. Dela stora potatisar i bitar och lägg potatisen i en bunke. Häll över peston och blanda om försiktigt. Halvera coctailtomaterna. Blanda i dem och ruccolasalladen i potatisbunken. Smula över fetaosten och vänd ev ner den också lite försiktigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gul13 16 april 2011

    Tack för receptet. Det var en fräsch potatissallad. Jag hade fast vinterpotatis. Blir nog ännu godare med nypotatis.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben