Prosciuttolindad rödspätta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

LCHF! Snabbt o gott!

Ingredienser

  • 300 g rödspätta
  • 80 g prosciutto crudo
  • 150 g skalade räkor
  • 400 g champinjoner
  • 3 dl grädde
  • 1-2 msk fiskfond
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg ut spättafiléerna på en skärbräda, krydda med salt o nymalen peppar. Lägg på en matsked vardera av champinjoner och räkor rulla ihop fisken och sist rullas en skiva prosciutto runt.
    2. Lägg fiskrulladerna i en ugnssäker form, tillsätt resten av champinjonerna och räkorna, fiskfonden och sist hälls grädden över.
    3. Gratinera i ca 200°C ca 15 minuter. Servera med pressad potatis och grönsallad.
    4. För oss som kör LCHF... Tärna en avokado och ät istället för potatis!
    5. Till fest passar rött vin lika bra som vitt till! =)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben