Quornfile med bearnaisesvängd potatis

Serverar: 4 portioner

En rätt som imponerar

Ingredienser

  • 400 g quornfilé
  • 750 g delikatesspotatis eller små potatisar
  • 400 g grönsaker t ex sockerärter och morötter
  • 1 tsk japansk soja
  • 3 msk Arla smör-&rapsolja
  • 2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet bearnaise
  • Instruktioner

    Tina quornfilén. Tvätta potatisen men låt skalet vara kvar. Skär potatisen i 1 1/2 cm tjocka skivor. Koka potatis och grönsaker var för sig i lättsaltat vatten. Blanda soja och 2 msk smör-&rapsolja. Pensla quornfiléerna på båda sidor och stek dem i resten av smör-&rapsolja ca 2 min per sida. Häll av vattnet från potatis och grönsaker och låt dem ånga av. Blanda försiktigt potatis och crème fraiche. Servera filéerna med potatisen och grönsakerna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben