Rabarberpaj med kokoschrunch

Serverar: 6 portioner

Tid: 25 minuter

En paj jag slängde ihop idag. Är så trött på den traditionella kombinationen med mjöl och havregrym som vi alltid har hemma. Den godaste rabarberpaj jag ätit på länge!

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 1 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 75 g kokos
  • 1 msk potatismjöl
  • 500 g rabarber i cm stora bitar
  • Instruktioner

    1. Skär rabarbern i skivor och lägg i en ungssäker form. Strö över potatismjölet.
    2. Blanda resten av ingrediemserna till en smuldeg och fördela över.
    3. Grädda mitt i ugnen på 175 C i 25 minuter. (Ställ den lite högre upp om du vill ha mer färg på pajen men passa så den inte bränns vid)

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (2)

    heartfriend 29 juni 2011

    Ska det inte vara någon kokos i pajen, eftersom den heter kokoschrunch ?

    LindaRT 1 juli 2011

    Nu är det fixat!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben