Rabarberpaj, Susannes

Serverar: 4-6 portioner

Knäckig och god. Funkar lika bra med äpplen. Jag brukar strö lite socker över rabarbern som gärna blir lite väl sura annars.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • Flytande smör
  • Rabarber
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, socker och bakpulver. Rör i ägget. (blir en smulig deg) Lägg rabarbern i formen, strö över degen. Ringla lite flytande smör över. (ett par varv räcker)
    2. Grädda i 200 grader ca 20 min.
    3. Servera med glass, grädde eller vaniljsås.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (1)

    niionstjej 7 augusti 2017

    Sån god paj, har gjort den många gånger och alla frågar efter receptet 👍

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben