Rabarberslungad kyckling med fräsch sommarsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Stod och gjorde min rabarberkola och kyckling och då kom jag på varför inte mixa.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 stång rabarber
  • Potatis för 4 pers
  • 4 kokta rödbetor
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 msk kapris
  • olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär rabarben grovt i cm stora bitar. Skär varje kycklingfilé i ca 3-4 bitar. Stek dem i lite smör tills de är halvfärdiga. Häll ner rabarbern i stekpannan med lite olivolja. Slunga allt sammas, tanken är att rabarbern ska ge smak men inte stekas.
    2. Koka potatisen och kyl ner den. Hacka potatisen och rödbetorna i lika stora bitar och blanda med kryddor, olivolja och kapris.
    3. Servera med en kall sås, så som aioli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben