Räkfyllda minikrustader

Serverar: 12-16 portioner

Förbered fyllningen så behöver den bara klickas i krustaderna strax före servering. Gott på buffébordet.

Ingredienser

  • 100 g skalade räkor
  • 1 salladslök
  • ½ liten grön chilipeppar
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 12-16 minikrustader
  • Garnering
  • Salladslök
  • Instruktioner

    1. Tina eller låt räkorna rinna av väl och hacka dem. Strimla salladslöken fint och hacka chilin.
    2. Blanda allt med yoghurten. Fördela räkröran i krustaderna precis före servering. Garnera med skivad salladslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    susannelotus 24 juni 2008

    perfekt på buffén

    jen_has 25 april 2012

    Ingen stor hit i vår familj tyvärr. Rätt goda om man tar en, men sen får det räcka. De blev även mjuka och läbbiga jätte fort, så man var tvungen att äta upp omedelbums.

    eva23 2 mars 2014

    Jag tyckte att dessa var jättegoda, älskar räkor. Bra med småplock tycker jag. Men fyll dom inte för tidigt, då blir de mjuka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben