Räkpannkaka på smala viset

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Den här är supergod och trevlig att bjuda en kväll.

Ingredienser

  • Till pannkakan
  • 4 ägg
  • 5 dl lättmjölk
  • 1,75 dl vetemjöl
  • Lite smält smör eller margarin
  • Salt
  • Fyllning
  • Ca 3 dl keso naturell
  • Ca 2 dl räkor
  • Ca 2 msk dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg i bakplåtspapper i en ugnsfast form (ca 30x40 cm). Långpanna brukar gå bra.
    2. Ca 20 min i 225 grader.
    3. Blanda och lägg fyllningen sedan i mitten av pannkakan när den är klar. Rulla ihop den med fyllningen i mitten och värm i ugnen ca 10 minuter.
    4. Servera med blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben