Räksås med crèame fraiche

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Detta är otroligt lättlagat och gott!

Ingredienser

  • 1 msk margarin
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 burk ört creame fraishe
  • 1 burk lätt creame fraishe
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 200 g skalade räkor
  • 400 g fjärilspasta
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    2. Fräs finhackad vitlök och skivad lök i lite margarin i 2 minuter. Häll i 2 msk tomatpuré och låt fräsa med under ett par minuter.
    3. Häll i grädde och cerame fraishen, låt sjuda upp. Lägg i tärnad paprika och låt sjuda med i 2 minuter. Avslutningsvis häll ner de skalade räkorn och ta av grytan från plattan.
    4. Vill man kan man hälla såsen över pastan och röra om eller servera såsen till.
    5. Servera en enkel sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Marre_W 8 juni 2008

    Ska man verkligen ha två burkar creme fraiche i??

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben