Räktoppad bruschetta

Serverar: 4 portioner

Bruschetta med päron och räkor - en perfekt aptitretare på bjudningen.

Ingredienser

  • 8 tunna skivor baguette
  • Olivolja
  • 3 salladslökar
  • 100 g färskost
  • 1 krm rivet citronskal
  • Topping
  • 100 g skalade räkor
  • 1 moget päron
  • 1 dl fint skuren rättika
  • 2 msk fint skuren dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Ringla lite olivolja över bröden och rosta i stekpanna.
    2. Finhacka salladslöken och blanda med färskosten och citronskalet. Bre röran på brödskivorna.
    3. Grovhacka räkorna. Skala päronet och skär det i små tärningar. Blanda med rättikan, dillen och räkorna. Salta och peppra. Fördela blandningen på bruschettorna och servera som en förrätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben