Randig smörgårslängd

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel och färgstark smörgåstårta med två olika fyllningar. Den går utmärkt att förbereda dagen före. Man kan även byta ut bröd till vad som behagar.

Ingredienser

  • 3 skivor kantskuret vitt formbröd
  • Fyllning1
  • 100 g bordsmargarin
  • 100 g fint tärnat hamburgerkött eller rökt skinka
  • 1 - 1,5 msk riven pepparrot
  • 2 msk finhackad persilja
  • Fyllning2
  • 50 g bordsmargarin
  • 1 msk senap
  • 100 gr skivad ost med smak
  • Garnering
  • 1 dl lättmajonäs
  • 1 knippa persilja
  • 0,5 - 1 burk svart kaviar
  • 0,5 - 1 burk röd kaviar
  • 2 hårdkokta ägg
  • Instruktioner

    1. Skär bort kanterna på brödet.
    2. Blanda samman fyllning 1 bre på brödet
    3. Lägg på bröd. Smöra och bre på senap. Täck med ostskivorna. Smöra den tredje brödskivan och lägg den på osten.
    4. Tryck ihop längden lite lätt. Lägg den gärna med folie över sig några timmar eller över natten i kylskåpet.
    5. Bre tunt majonäslager runt och ovanpå längden. Strö finhackad persilja runt kanterna. Garnera som på bilden

    Liknande recept

    4.3
    1 h 45 min
    2
    5
    20-40
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben