Rawfood Cupcakes

Serverar: 6-8 portioner

Som små rosa drömmar är dessa läckra cupcakes med jordgubbstopping.

Ingredienser

  • Bottnar
  • 8-10 dadlar, färska och urkärnade
  • 1½ dl paranötter
  • 1 tsk kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1½ dl kakaopulver
  • 1 tsk äkta vaniljpulver
  • ½ krm Himalayasalt
  • Ev lite vatten
  • Jordgubbskräm
  • 1 banan
  • 2 msk kokossmör
  • 2 dl skivade färska jordgubbar eller 1 dl frusna jordgubbar
  • 1 tsk psylliumfröskal
  • 1 msk agavesirap, lönnsirap eller honung
  • 2 tsk citronsaft
  • Topping
  • Jordgubbar
  • Blåbär
  • Hallon
  • Instruktioner

    1. Bottnar: Använd en matberedare. Kör dadlar till en jämn massa. Blanda i resten av ingredienserna och kör tills det är jämnt. Ställ ut muffinsformar och lägg en klick i varje. Tryck ner smeten lite.
    2. Jordgubbskräm: Mixa alla ingredienser till en mjuk och smidig kräm. Lägg en klick på varje botten. Dela jordgubbarna och garnera muffinsarna med jordgubbar, blåbär och hallon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben