Rimmad oxbringa

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1,5 kg rimmad oxbringa i bit
  • 1 lagerblad
  • några hela pepparkorn
  • Instruktioner

    Koka upp köttet. Häll ut vattnet och fyll på nytt. Koka upp igen tillsammans med lagerblad och hela pepparkorn. Låt sjuda på svag värme under lock cirka 3 timmar eller tills köttet känns mycket mört. Tag upp och ställ i kyl över natten. Köttet blir lättare att skiva när det legat under press mellan två tallrikar.

    Liknande recept

    5
    3 d 1 h 30 min
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Semifinalen i Årets Kock
    I semifinalen i Malmö på tisdagen segrade Henrik Regnér från restau...

    Årets kock
    Det blir Eriksbergshallen och Quality Hotel 11 som blir värd för fi...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben