Ris occh kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Ett enkelt recept att slänga ihop när man inte har tid eller ork att pyssla i köket.

Ingredienser

  • 3 dl kokt ris
  • 500 gr kassler
  • 1 paprika
  • 1 burk Créme Bonjour Cuisine Indian curry
  • 2 ½ dl grädde
  • 150 gr riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka riset precis som vanligt. Tärna under tiden kasslern och skär paprikan i bitar. Sätt ugnen på 225 grader. När riset är klart blanda det med kasslern och paprikan i en ugnsfast smörad form.
    2. Blanda grädden och Créme bonjour och häll det sedan över risblandningen. Strö den rivna osten ovanpå och sätt in i ugnen i 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben