Rocky road chocolate crackles

Serverar: 15 portioner

Engelskt julgodis med rispuffar och röda cocktailbär.

Ingredienser

  • 7 1/2 dl rispuffar
  • 160g smält ljus blockchoklad
  • 100 g smält osaltat smör
  • 100 g hackade röda cocktailbär
  • 30 g mini marshmallows
  • Instruktioner

    1. Blanda rispuffar, cocktailbär och mini marshmallows i en skål.
    2. Smält smör och blockchocklad (alt. mjölkchoklad) i en kastrull på svag värme.
    3. Blanda i de torra ingredienserna. Rör om väl så att allt blandas väl.
    4. Fördela i småkaksformar eller ischokladsformar. Ställ i kyl eller frys att stelna.
    5. Ät och njut.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    12
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben