Rödbetssallad

Serverar: 8 portioner

Tid: 50 minuter

En frisk och god sallad till julbordet.

Ingredienser

  • 750 g färska rödbetor
  • 1 apelsin
  • 1 granatäpple
  • ½ dl persilja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk pinjenötter
  • Instruktioner

    1. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i 20-40 min. Spola i kallt vatten och gnid av skalet. Klyfta rödbetorna.
    2. Skala och skär apelsinen i bitar. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Ta bort de vita mellanväggarna eftersom de är beska.
    3. Blanda rödbetor, apelsin, granatäppelkärnor och persilja. Salta och peppra. Strö över pinjenötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben