Rödbetssallad
Serverar:
8 portioner
Tid:
50 minuter
En frisk och god sallad till julbordet.
Ingredienser
750 g färska rödbetor
1 apelsin
1 granatäpple
½ dl persilja
Salt
Peppar
2 msk pinjenötter
Instruktioner
Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i 20-40 min. Spola i kallt vatten och gnid av skalet. Klyfta rödbetorna.
Skala och skär apelsinen i bitar. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Ta bort de vita mellanväggarna eftersom de är beska.
Blanda rödbetor, apelsin, granatäppelkärnor och persilja. Salta och peppra. Strö över pinjenötter.
Liknande recept
Estnisk rödbetssallad
4.5
10
2
Varm rödbetssallad och stekt kycklingfilé
4
40 min
4
1
Fräsch rödbetssallad
5
15 min
12
Min enkla sill- och rödbetssallad
30 min
4-5
Sötpotatisplättar med chili och ingefära serverat med rödbetssallad och smal vitlökssås
35 min
3
Rödbetssallad med apelsin
4
Köttbullesmörgås med rödbetssallad
5
4
1
Rödbetssallad med äpple och rödlök
4.8
30 min
6-8
11
Hemmagjord rödbetssallad
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!