Röding när den är som bäst
Serverar:
1 portioner
Kan inte bli godare.
Ingredienser
1 röding eller ca 250 g per person
Smör till stekning
Salt
Citronpeppar
Instruktioner
Rensa fisken och krydda den. Låt ligga ca 30 minuter.
Lägg fisken i ugnfast form med några rejäla smörklickar.
In i ugnen 200º i 20-25 minuter beroende på fiskens storlek.
Liknande recept
Revbensspjäll, de bästa
3.5
1 h 30 min
4-6
1
Bästa vetebrödet
5
1
Min bästa sås
4.3
15 min
2
Bästa ostpajen
5
6
5
Bästa tårtbotten utan fett
4.8
45 min
8-10
11
Ugnsbakad öring/röding
4.4
1 h 20 min
4
8
De bästa pannkakorna
4.4
10
11
Bästa chokladsåsen
4
Tinas bästa köttfärssås alternativt vegetarisk
4.6
30 min
5-6
22
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!