Rödspätta med kräftost, filsås och persiljeslungad potatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En väldigt god annorlunda rätt med kräftost.

Ingredienser

  • 4 st rödspätta fileeér
  • Kräftost
  • ströbröd
  • salt
  • svartpeppar
  • Smör
  • Filsås
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl fil
  • 1 dl bostongurka
  • 2 msk senap
  • dill
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra rödspättan. Bred kräftost på ena sidan av spättan. Rulla spättan i ströbröd och stek i stekpannan ett par minuter på varje sida så spättan får fin färg.
    2. Koka potatis. Lägg i smör i en stekpanna och stek potatisen lite lätt. Blanda i persilja.
    3. Blanda ihop ingredienserna till filsåsen och låt stå kallt ca 20 minuter innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben