Rödvinsås ventimiglia

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Italiensk rödvinssås från sicilien

Ingredienser

  • 2 dl rödvin
  • 1 dl soya
  • 1 gul lök
  • ½ dl kalvfond
  • ½ tärning grönsaksbuljong
  • 1 dl vatten
  • 5-8 svartpepparkorn
  • 5-8 rosépepparkorn
  • ½ lagerblad
  • 1 msk smör
  • 1 msk olja
  • Instruktioner

    Finhacka löken. Fräs i oljan ca 5 min utan att löken får för mycket färg i en tjockbottnad kastrull. häll i alla andra ingredienser , utom smöret och koka upp . Reducera till halva mängden vätska. Sila och häll upp i en skål rör ned möret och smaka av med lite salt , njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben