Rökig vinägrett med rostad vitlök

Tid: 30 minuter

Vinägrett till pasta, pizza, ugnsbakad grönsaker, skaldjur och allt grillat!

Ingredienser

  • 2 vitlöksklyftor med skalet kvar
  • 3 msk Zeta Olivolja Rökt
  • 1 msk Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • 2 msk Zeta Rödvinsvinäger
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Lägg vitlöksklyftorna på ett fat och sätt in i ugnen i 20 minuter i 175 grader tills de är mjuka. Skala dem och pressa i en skål. Rör i Rökt Olivolja, olivolja och rödvinsvinäger. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera till sallad, grillade grönsaker, skaldjur eller stekt fisk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben