Rösti med chorizo och gräddfil

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 4 chorizo korvar
  • 10 potatisar, medelstora
  • 1 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk olja
  • 2 dl gräddfil
  • Instruktioner

    1. Skala och riv potatisen, krama ur vätskan. Blanda potatis och ägg i en bunke. Salta och peppra.
    2. Hetta upp en stekpanna och lägg i en blandning av smör och olja. Klicka i potatissmeten i små portioner (storlek som ett ägg) och platta till dem lite lätt. Låt steka i 1-3 min på varje sida tills de fått en gyllenbrun färg.
    3. Stek korvarna och servera tillsammans med röstin och en klick gräddfil.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben