Rosépepparmarinerad kycklingfilé med färsk pasta kall currysås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Smalmat men våldsamt gott

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 250 g färsk fullkornspasta
  • Marinad
  • 2 msk kallpressad rapsolja el. olivolja
  • 1 msk ljus soya
  • ½ lime, saften och rivet skal
  • 1 msk krossad rosépeppar
  • 1 msk färsk apelsintimjan
  • Sås
  • 2 dl matlagningsyoghurt, max 8%
  • 1 scharlottenlök, finhackad
  • 1 msk curry
  • 1 msk citronolivolja
  • Instruktioner

    1. Blanda marinaden, marinera kycklingfiléerna i minst 1 timme.
    2. Blanda den kalla såsen.
    3. Grilla kycklingfiléerna på svag värme.
    4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    5. Servera med en god grönsallad, gärna kompletterad med blandande bönor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben