Rotmos

Ingredienser

  • 1,5 kg potatis
  • 1 kg morötter
  • 1 kg kålrötter
  • salt
  • kryddpeppar
  • socker
  • Instruktioner

    Skala potatisen, morötterna och kålrötterna. Koka i lättsaltat vatten, potatisen och kålrötterna tar lite längre tid än morötterna. När rotfrukterna är väl mjuka mosa allt med matberedare eller direkt i grytan. Krydda. Servera med fläsklägg, köttsky och senap

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japansk matlagning
    Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...

    Husmanskost med Christer Lingström!
    Lär dig hur mästerkockarna lagar den vanligaste maten. Här bjuder vi p...

    Haxen – varför bara fyra på en gris?
    Man har idag korsat fram grisar med längre ryggrad så att de producera...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben