Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Näringsrik mat
Skala Rotsakerna och potatisen. koka upp rikligt med saltat vatten. lägg i Kålrot o morötter, låt koka en kvart, lägg i Potatisen och koka tills den är mjuk. Häll ur vattnet klicka i smöret och rör om med elvisp, smaka av saltet. Servera med Kokt Fläsklägg eller Kött eller Fläskkorv.
Japansk matlagning
Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...
Husmanskost med Christer Lingström!
Lär dig hur mästerkockarna lagar den vanligaste maten. Här bjuder vi p...
Haxen – varför bara fyra på en gris?
Man har idag korsat fram grisar med längre ryggrad så att de producera...
Varför anges inte ingredienserna i GRAM, En stor kålrot och 3 - 4 potatisar, hur ska jag veta vad de väger??????? Dimage
Jag använde ca 800g kålrot, 550g morot och 300g potatis, det blev jättebra :)