Sallad med fetaost och solrosfrö

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

En egen komposition, Mums.

Ingredienser

  • 200 gr. fetaost
  • 1 rödlök
  • 1/2 Isbergssalladhuvud
  • samt någon annan sallad efter tycke och smak
  • 1 näve solrosfrö
  • 15 svarta urkärnade oliver
  • 6 körsbärstomater
  • 1/2 slanggurka
  • 10 vindruvor
  • rapsolja
  • svartpeppar grovmalen
  • Instruktioner

    1. Alla ingredienser ska i samma skål Skär salladen i lagom stora bitar skär rödlöken i ringardela oliverna spar några hela till dekorattion klyfta tomaterna dela vindruvorna och ta bort ev. kärnor hacka gurkan grovt ringla over lite rapsolja krydda med svartpeppar blanda salladen skär osten i träningar rosta solroskärnorna i torr stekpanna vänd försiktigt ner osten och solrosfröna lägg några hela svarta oliver överst som deko.
    2. Salladen innehåller ca 10 kolhydrater serveras men varma mini baguetter 25 kolh/styck med smör dryck rött vin inga kolhydrater

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben