Sallad med rökt vildsvin och blåmögelost

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Fantastisk och lyxig sallad

Ingredienser

  • Italiensk salladsmix (mangold, ruccola)
  • Sallat
  • 1 tomat
  • 1/4 gurka
  • 1 skiva rökt vildsvin tärnad
  • 1 tunn skiva blåmögelost tärnad
  • 1-2 hårdkokta ägg som dekoration
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 dl filmjölk
  • 1 tsk majonnäs
  • Peppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Skölj sallaten, hacka grönsakerna, osten och köttet och blanda. Koka samtidigt äggen och garnera med dem.
    2. Antingen kan man bara hälla lite olivolja och salt på eller så kan man göra en dressing. Blanda i sådant fall dijonsenap, filmjölk, majonnäs, olivolja och lite peppar i en skål eller ringla över salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben